12 -  One by One

             

 

 

 

 


Photobucket

"Kaikki on sinun syytäsi. Miksi helvetissä sinun piti edes jättää päiväkirja muiden nähtäville?" ,tivasi vihainen Jarkko. "Se jäi sinne vain muuttohommissa." ,intti Sari.


Photobucket

"Paskapuhetta! Puhut pelkkää roskaa!" ,huusi Jarkko.  Sari vain mulkoili takaisin vihaisena.


Photobucket

Essi oli erittäin häpeissään. "Mennäänkö nyt sinne elokuvateatteriin? Täällä ei jaksa olla hetkeäkään." ,kysyi Essi erittäin vaivaantuneena. "Mikäs ettei. Tämä on varmaan iso järkytys sinullekkin." ,sanoi Jesse.


Photobucket

"Äiti ja isä. Me lähdemme nyt katsomaan leffaa." ,sanoi Essi keskeyyttäen Sarin ja Jarkon riidan.  Molemmat vaikenivat heti. "Yhdeksitoista sinun on oltava kotona." ,huomautti Jarkko.


Photobucket

Sitten Sari ja Essi halasivat toisiaan. "Kyllä me saadaan tämä isäsi kanssa järjestettyä." ,puhui Sari Essille hiljaa. "Yritä vakuutta isä siitä ,että hukkasit vahingossa sen päiväkirjan." ,kuiskasi Essi Sarin korvaan.


Photobucket
Essi tiesi ,ettei Sabrina ollut hänen siskonsa. Sari oli kertonut hänelle sen pari vuotta sitten. He molemmat olivat juonittelleet ja laittaneet päiväkirjan näkyvään paikkaan.

Photobucket

"Hei sitten!" ,huudahti Sari heidän peräänsä.


Photobucket

Loimusaloilla sentään oltiin rauhallisimmisassa merkeissä. Iltapalansa syötyään Rami , Sanna ja Peter komensivat lapset nukkumaan. "Ihan tyhmää." ,marmatti Alyssa.


Photobucket

Fiona oli samaanaikaan lukemassa sähköpostejaan.  Sitten hän sai kartanoon liittyvää viestiä. "Rami! Voisitko tulla tänne?" ,pyysi Fiona.


Photobucket

Ramin tultua Fiona kertoi kartanoon liittyvästä uutisesta. "Ensi viikolla tätä kartanoa remontoidaan vuokralaisten puolelta. Heidän ylimmäinen kerros tehdään uuteen uskoon. Vuokralaisemme ja meidän pitää mennö rakennusten ajaksi muualle ,koska jatkuva melu ja tarkastukset saattaisivat haitata meidän elämäämme täällä." ,kertoi Fiona.


Photobucket

Samaan aikaan Alyssa ja Melissa olivat käymässä nukkumaan.


Photobucket

Hetken kuluttua Fiona ja Rami lähtivät kertomaan uutista Jessicalle ja Joonatanille, "Viikon kuluttua viikonloppuna meidän pitää mennä johonkin muualle remontoimisen vuoksi.  Voisimme mennä johonkin etelelään ja viettää siellä vaikka viikon.",ehdotti Fiona.


Photobucket

Sitten Saija saapui keskeyttämään heidät Kari mukanaan. "Voisitte viipyä kartanossamme viikonlopun. Me kaikki mahduttaisiin sinne hyvin." ,ehdotti Saija. "Hyvä idea muuten." ,sanoi Fiona. Jessica ja Joonatan hymyilivät tekohymyä Saijalle ,mutta he olivat oikeasti kyllästyneitä. 

Photobucket

Ilta kymmeneltä Petri päätti lähteä kaverinsa kanssa Veronalan torille tekemään jekkuja. "Onko sulla ne raketit varmasti mukana?" ,varmisti Petri. Poika hänen vieressään nyökkäsi vastaukseksi. "Hyvä. Nyt me tehdään jotain ikimuistoista" ,sanoi Petri.


Photobucket

 

 

Samaanaikaan Kotiapulaisten perhe oli sohvalla juttelemassa. "Missä se poika oikein viipyy?! Ei ole tehnyt yhtään tänään töitä ja karkasi nyt ulos. Sille pojalle pitää antaa kohta kunnon selkäsauna ,jos ei muu auta!" ,vihainen Jarkko huudahti. "Antaa pojan nyt tutustua tähän kylään." ,rauhoitteli Maija


Photobucket
Liisa päätti mennä nukkumaan surullisin mielin. Hänkin haluisi olla vapaa kuin veljensä. Hän halusi elää ,eikä mädäntyä täällä. Liisa tunsi itsensä niin masentavaksi ja yksinäiseksi ,muttei hän uskaltanut kertoa tästä kenellekkään. Ulkokuoresta hän oli positiivinen kuin mikä.

Photobucket

Sari ja Jarkko edelleenkin riitelivät. "Sä näytät niin söpöltä ,kun oot suuttunut." ,sanoi Sari hymyillen. "Kuules nyt naikkonen. Sinulla ei ole mitään oikeutta vitsailla näin vakavassa tilanteessa ,jonka itse olet tehnyt." ,huusi Jarkko takaisin.


Photobucket

"Kuules nyt! Olen niin kiitollinen ,että jätin sen päiväkirjan muiden kirjojen luokse. En kadu mitään!" ,huusi Sari. Hän oli niin vihainen ,että vahinkossa paljasti tekonsa. "Mitä sinä sanoit?" ,huudahti Jarkko.


Photobucket

"Siis siis. Se oli vahinko. Muuttokiireitä vaan.." ,sopersi Sari tajuttuaan ,että mitä suustansa päästi.


Photobucket

"Sinä siis myönsit se! Häivy tästä talosta!" ,huusi Jarkko. "Halusin ,että Sabrina saisi vihdoin tietää menneisyydestään. Tein tämän kaiken teidän vuoksenne." ,sanoi Sari, "Halusit vain itsellesi ja tyttärellemme paremman perinnön ajattelematta Sabrinaa." ,vihainen ja loukkaantunut Jarkko sanoi.
Photobucket

"Pakkaa tavarasi ja poistu tästä talosta!" ,vihainen Jarkko huusi. "Ainiin ,ei sinulla ole muuta omaisuutta kuin riepusi." ,korjasi Jarkko. "Sinä niin kadut tätä." ,sanoi vihainen Sari kävelleen makuuhuoneeseensa.


Photobucket

Sitten Sari avasi vaatekaappinsa ja pakkasi laukkuunsa kaikki vaatteensa. Kaikki huonekalut olivat Jarkon ja Jarkko maksoi kaikki laskut ja vuokran.


Photobucket

Pakattuaan tavaransa Jarkko käski Sarin heti poistumaan. "Haen sinusta avioeron mahdollisimman pian!" ,huudahti Jarkko. Sitten Sarin mieleen painui iloinen asia avioerosta. Hän saisi Jarkon puolet omaisuudesta. Jarkolla oli tuhansia euroja pankissa. Sari alkoi hymyilemään viekkaasti.


Photobucket
Sitten hän poistui Loimusalojen kartanosta.

Photobucket

"Jarkko. Kosto on suloinen." ,myhäili Sari mielessään.


Photobucket

Sitten Sari kuuli ,kun joku seurasi häntä. Hän kääntyi ja huomasi pensaiden liikkuvan. Joku oli siis pensaikossa.


Photobucket
"Kuka siellä oletkin ,niin tule heti pois sieltä!" ,huusi pelästynyt Sari. Sitten hän kuuli kuiskauksen. "One by One."

Photobucket
Järkyttynyt ja pelästynyt Sari päätti paeta. Hän juoksi todella kovaa ja toivoi ,että joku olisi vain pilaillut.

Photobucket
Tunnin kuluttua Essi saapui kotiin. "Hei isä. Missä on äiti?" ,kysyi Essi. "Me päätimme ,että äitisi muuttaisi nyt muualle." ,sanoi Jarkko.

Photobucket

"Ethän sinä voi heittää äitiä pihalle nyt yöllä. Miten äiti pärjää ja missä hän yönsä nukkuu?" ,ihmetteli Essi. "Kyllä äitisi ,jonkun viiden tähden hotellin löytää." ,sanoi Jarkko.


Photobucket
Essi vain nyökkäsi hiljaisesti.

Photobucket

"Älä huoli. Kyllä äitisi pärjää ja on kunnossa." ,sanoi Jarkko. Samaan aikaan Sari makasi Loimusalojen hautausmaalla elottomana.


Photobucket

Muiden käytyä nukkumaan Felix päätti raahata Sarin autoonsa. Sitten hän kuskasi Sarin ruumiin Jasonin piilopaikkaan.


Photobucket

Sabrina oli lukittuna häkkiin ja hän oli todella nälissään. "Mitä sinä teit! Kuinka saatoit tehdä äitipuolelleni näin ,vaikkei hän hyvä ihminen ollutkaan." ,itkuinen Sabrinah huudahti.


Photobucket

"Itsehän aikoinasi sanoit minulle ,että toivoisit Sarin olevan kuolltu." ,sanoi rauhallinen Felix. "En tarkoittanut sitä! Senkin sairas paskiainen. Hankkikaa veljesi kanssa hoitoa!" ,huusi järkyttynyt Sabrina.


Photobucket

"Missä muuten tyttäreni on! Haluan nähdä tyttäreni." ,huusi järkyttynyt Sabrina. Felix vain irvisti järkyttyneelle Sabrinalle. "Senkin helvetin paskapäät. Missä on tyttäreni?" ,huusi itkuinen Sabrina.


Photobucket
Toisessa huoneessa Jason hoiti Sabrinan tytärtä Siljaa. "Äitisi on ollut todella tuhma. Sinä olet todella kiltti ja opetamme sinut Felixin seuraajaksi." ,leeperteli Jason Siljalle.

Photobucket
Sitten Felix saapui huoneeseen.

Photobucket
"Nuku hyvin kultapieneni. Minun rakas tyttöni." ,leeperteli Jason peitellessään Siljaa. Felix vain katsoi iloisena isoveljeänsä.

Photobucket
"Sinä olet tehnyt todella hyvää työtä. Olen todella ylpeä sinusta." ,kehui Jason Felixiä. "Kiitos setäni. Ilman sinua en olisi mitään. Ilman sinua olisin arvoton ,kuin nuo muut sielut." ,sanoi Felix viitaten Loimusalojen kartanon asukkaista.

Photobucket

"Kohta me saamme kartanomme takaisin ja perit kaiken minulta. Sinun täytyy kuitenkin täytyy saada Sabrina sinulle raskaaksi. Niin Silja kultamme ja hänen biologinen sisaruksensa voisivat jatkaa meidän jälkeensä. Niin sukumme pysyy." ,sanoi Jason. Felix vain nyökkäsi kokoajan.


Photobucket
"Kohta he ovat kaikki kuolleet. Murhaamme heidät yksi kerrallaan." ,sanoi Jason.

 

Lopetan Veronalan sarjamurhaajani ja Big Brotherini. Mene lukemaan siitä tästä.