7 - Kun kaikki muuttuu

 

 

 

Photobucket

Seuraavana aamuna Emilyn katse eksyi hänen rakkaaseen pianoon. Päivät pitkät Emily soitti pianon ääressä ,josta tuli hänen rakas harrastuksensa.  Teppo koirakin nautti vihdoinkin kodikkaasta tunnelmasta.

1

Lokakuun kauniina aamuna Marylinin äiti Mary saapui vierailulle. Hän oli tulossa hakemaan edesmenneen tyttärensä tavaroita.  Muuttokuorman jälkeen Mary jäi Emilyn pyynnöstä aamupalalle.

2

Hetken kuluttua Jason toi herkullisen marjapiirakan. "Jason. Olisitko niin kiltti ja voisitko pakata Marilynin vaatteet?" ,pyysi Mary.                    "Mikäs siinä."

3

Jasonin lähdettyä alkoi Mary puhumaan vakavasti. "Tyttäreni kertoi minulle usein ,että pelkää Jasonia."  Emily katsoi loukkaantuneena Marya ,kunnes ymmärsi. "Niin , Jason on ollut viime aikoina aika kummallinen."     "Luulen ,että hänellä on jotain asiaa Marilynin kuolemaan." ,itkuinen Mary kertoi. 

4

Jason oli kuullut kaiken yläkerran parvekkeelta joka sattui olemaan keittiön yläpuolella. Sitten hän viellä kuuli kun Alexhandro lupasi tarkkailla Jasonia. "Voi helvetin helvetti! Helvetin Mary!" ,kirosi vihainen Jason.

5

Tunnin kuluttua Mary saapui noutamaan tyttärensä vaatteita. "Tässä nämä sitten olisivat." ,sanoi Jason. "Olisipa teidänlaisia herrasmiehiä enemmänkin." ,ihaili Mary.

6

Sitten Jason otti nopeasti taskustaan uskollisen veitsensä.  "Huora! Oliko sinun pakko mennä juoruilemaan uudelle perheelleni?" ,ärisi Jason. Mary vain katsoi tyynesti Jasonia. "Noinko heikko mies oletkin? Tarvitset aina kättä pidempää ,että onnistuisit tappamaan." ,sanoi Mary.

7

Sitten vihainen Jason viilsi hänen kaulansa auki. "Pilasit suunitelmani. Toivottavasti kuolet kivuliaasti ,kuin tyttäresi ,jonka hakkasin kuoliaaksi." ,paheksui Jason ja sylkäisi Marya naamaan.

8

"Sinäkö murhasit tyttäreni ja viellä niin julmasti?" ,yritti vihainen Mary sanoa ,mutta kompastui kauhuissaan lattialle. Jason jäi viellä hetkeksi potkimaan Marya ,kunnes hän kuoli.

9

Jason valehteli muille Maryn mentyä takaoven kautta. Sitten hän lähti takaisin huoneeseen ja vei kuolleen Maryn salapiiloonsa ja jäi tuntikausiksi siivoamaan sotkuja. Jason oli käskenyt muut siksi aikaa kiinalaiseen ravintolaan.

10

Yöllä Emily perheineen saapui takaisin. Hän laittoi nukkuvat kaksosensa kehtoihinsa nukkumaan ja peitteli heidät. "Minulla on mitä ihanin perhe." ,ajatteli onnellinen Emily katsoessaan suloisia vauvojaan.

11

Alexhandro taas lähti valmistamaan heille romanttista kylpyä. Hyräillen hän avasi oven. Jason taas oli piilossa oven takana odottamassa.. odottomassa oikeaa hetkeään...

12

Alexhandro huomasi veren jäljet Marilynin vaatteissa tullessaan huoneeseen.  Sitten hän huomasi Jasonin oven takana. "Jason mitä yrität?" ,kysyi epäileväinen Alexhandro. "Seuraa minua pikku poliisimme." ,ivaili Jason.

13

Emily kuuli Alexhandron avunhuutoja peitellessään kaksosia. Kauhuissaan hän lähestyi paikkaan ,missä oli kuullut viimeiset huudot. Kun hän huomasi veren jäljet Marilynin vaatteissa ,hän oli pyörtyä.

14

Sitten hän astui auki olevaan huoneeseen.                                               "Minä seuraan sinua." ,kuiskasi Jason.

15

Emily kiljui pitkään nähtyään miehensä. Häneltä oli lähtenyt pää ja verta pursui aina vain enemmän. Emily sai melkein sydänkohtauksen.         "Emily , Emily , Emily." ,kuuli hän takaaltansa.

16

"Veri on rakkauden väri." ,iloinen Jason sanoi. "Sinä!" ,järkyttyi Emily nähtyään Jasonin. "Kuinka saatoit? Mitä me olemme tehneet sinulle?" ,purskahti hän itkuun.

17

"Olen yrittänyt olla sinulle hyvä äiti ja tässä kiitos!" ,huusi Emily. "Tämä kaikki on sinun takiasi. Sinä loit minusta tämän hirviön!" ,karjui Jason         "Sinä itse loit itsestäsi hirviön. Mene hoitoon sairas paskiainen." ,kiljui järkyttynyt Emily.

18

Sitten Emily tönäisi häntä ja sai tilaisuuden juosta karkuun. "Äitikulta. Meillä ei sitten ole mitään kiirettä. Sitä tuskallisempi on kuolemasi." ,sanoi Jason ja katsoi rauhallisesti äitinsä pakenemista.

19

Emily juoksi suoraan ansaan. "Voi muoriseni ,sinulla on paljon opittavaa." ,sanoi Jason ja seurasi kävellen Emilyä.

20

Lastenhuoneessa hän järkyttyi entisestään. Felix ja hänen kehtonsa olivat kadonneet. Fiona taas rääkyi lattialla.  "Apua auttakaa joku.!" ,karjui Emily. Hän yritti huutaa naapureita apuun ,mutta heidän kotinsa oli sadan metrin päässä..

21

Emily jätti Fionan lattialle ja päätti mennä etsimään Felixiä ,kun hän törmäsi Jasoniin.  "Mihin matka?" ,kysyi Jason. Jason nautti tästä. Viimeinkin hän sai saalistaa omilla säänöillänsä.

22

Emily hyökkäsi hänen kimppuunsa ,mutta Jason oli vahvempi. "Kuinka sinä oikein kehtaat?! Sinä et rähinöi minun kartanossani." ,huusi Jason. "Jason. Sinä olet hullu." ,Emily sanoi.                                                    "Sinä olet hullu. Sinä yrität pilata elämäni." ,huusi Jason ja työnsi Emilyä.

23

Sitten hän viellä potkaisi Emilyä selkään. Jason oli sitonut narun portaisiin kiinni ,ettei Emily varmasti selviäisi tästä. Emily yritti pidätellä portaan kaiteista kiinni ,mutta Jasonin uusi potkaisu irrotti hänen otteensa.

24

Emily lensi kovalla rätinällä portaista alas. Hän oli niin järkyttynyt ,ettei pystynyt kiljumaankaan. Sitten hän iski päänsä lattiaan ja menetti tajunsa.

25

Hetken kuluttua Jason raahasi tajutonta Emilyä ja sanoi itsekseen:  "Emily hyvä. Älä vain pety jos kukaan ei kuuntele sinua."

26

Kahden tunnin kuluttua Emily heräsi ullakolla. Hänen päätänsä särki kovasti. Kartanon ullakko oli ääni eristetty ,eikä sieltä pääsisi pakoon. Jasonilla oli myös avain ullakon kiviluukkuun.

27

Hetken kuluttua hän ymmärsi ,että missä oli. Emily huomasi kaksi varsin tutun näköistä ruumista toistensa päällä.

28

Sitten kuului kovaa kirkuntaa. Emilyn epäonneksi kukaan ei kuullut häntä.

Huuda aivan vapaasti. Kukaan ei kuule ääntäsi ,sillä olet juuri astunut painajaishuoneeseen..


29

Seuraavalla viikolla Jason soitti sosiaalityöntekijälle.                          "Äitini ja hänen miehensä ovat kadonneet. Luulen ,että he ovat tehneet jotain hirveää ja ovat siksi paenneet. He ovat varmaan myös ottaneet Felixin mukaan ,mutta jättivät toisen kaksosista tänne. Olen vasta 16-vuotias ja en pysty huolehtimaan tästä lapsesta. Voitteko tulla hakemaan hänet?

30

Ja niin Fiona haettiin lastenkotiin. Alexhandro oli adoptoitu ,joten hänen sukujuuriaan ei tiedetty ja Emilyn muut sukulaiset olivat kuolleet. Fiona olisi nyt niin kauan lastenkodissa ,kunnes Alexhandro ja Emily löytyisivät.

31

Felix oli vangittu Jasonin kidutushuoneeseen ,missä Jason aikoinaan kidutti eläimiä. Jason kävi päivittäin syöttämässä Felixiä ja vaihtamassa hänen vaippojaan. Emily sen sijaan kuoli nälkään.

32

Jason halusi pitää veljensä piilossa ,kunnes etsinnät lopetettaisiin. Sitten hän voisi kouluttaa veljestään seuraajansa.