11 - Felix
 
 
 

1

Kari etsi tietoja Jason Loimusalosta. "Jason on kuollut ja samoin Fionan kaksoisveli Felix tulipalossa." ,sanoi Kari luettuaan faktoja Jasonista. "No joku on sen tytön kimppuun ainakin hyökännyt." ,sanoi Saija.


2

"Ehkä Jessica kutsui tänne jonkun kaverin ja heillä tuli varmaan riitaa. Jessica ei ehkä uskalla laverrella kenestäkään." ,tuumasi Kari. "Niin voi myös olla. Itse epäilen ,että tekijänä oli murtovaras. Mutta miksi ihmeessä Jessica ei kerro sitten siitä." ,ihmetteli Saija.


3

Sabrina laittoi Siljan nukkumaan ja meni istumaan sohvalle itkien. Hän oli nyt niin masentunut ja väsynyt. Hän itki itkemistään.


4

Kotiapulaiset aloittivat tänään ensimmäisen työpäivänsä tässä kartanossa. Seppo päätti kitkeä rikkaruohot.

5

Maija taas päätti siivota yön aikana tulleet kuralätäköt.


6

Jessen ensimmäinen koulupäivä päättyi ja hän käveli kotiinsa iloisin mielin. "No mites päivä meni uudessa koulussa?" ,tiedusteli Kari. "Koulu on aika huono ,kun se on enimmäkseen maalaiskoulu ,mutta ihan kivat ihmiset siellä on." ,sanoi Jesse.


7

Essi oli kävellyt Jessen kanssa samaa matkaa kotiin. Sabrina itki vieläkin sohvalla ja Essi huomasi sen. Essi kuitenkin päätti pysyä hiljaa.


8

Hetken kuluttua Joonatan ja Jessica olivat kotona. "Miks menit tänään kouluun ja viellä ton näkösenä?" .ihmetteli Jesse. Jessica vain muraisi ja mulkaisi Jesseä.

9

"Sattuuko sinua kovasti?" ,kysyi huolestunut Saija. "Vähän vaan. Enemmän huolestuttaa ,että miltä näytän." ,sanoi Jessica. Sitten he alkoivat utelemaan Jessicalta eilistä tapahtumaa ,mutta Jessica vakuutti vain kaatuvansa ,ei häntä kuitenkaan uskottaisi.


10

Jessica käveli vihaisena huoneensa. "Kadutte viellä ,ettette uskoneet minua." ,hän mutisi.

 

 


11

Sabrina kuuli oven aukenevan ja marssi heti oven luokse. "Hei pääsin tänään aikaisemmin töistä." .hän sanoi. Sitten hän huomasi Sabrinan kyynelehtivän. "Mitä on sattunut?" ,kysyi Jarkko.


12

"Senkin sika! Kaikki nämä vuodet olet uskotellut minulle ,että olen sinun tyttäresi." ,huusi Sabrina. "Mitä sinä oikein horiset?" ,ihmetteli Jarkko.


13
"Sain tietää sen luettuani Sarin päiväkirjan. Sitten viellä heitit äidin ja minut pihalle saatuasi tietää totuuden. Sinun takiaisi äiti kuoli auto-onnettomuudessa." ,huusi Sabrina. "Äitisi petti minua toisen miehen kanssa ja sinä synnyit sen seurauksena. Äitisi ei todellakaan kuollut takiani." ,sanoi Jarkko. "En enään halua asua teidän valehtelijoiden kanssa. Pakkaan tavarani ja muutan pois!" ,vihainen Sabrina huudahti.

 14

Sitten Sabrina siirtyi pakkaamaan Siljan , Alexin ja itsensä vaatteita ja tavaroita laukkuihin. "Sinut olisi muuten viety orpokotiin. Halusin pitää sinusta huolta ja minulle olet tyttäreni." ,rauhoittei Jarkko.

15

"Hoidit minua vain velvollisuutesi takia. Heti kun sait tietää ,ettet ole isäni heitit meidät pihalle. Minkälainen isä tekee niin ja olet valehdellut minulle koko elämäni." ,itkuinen Sabrina huudahti.  "Sabrina pyydän älä lähde." ,anoi Jarkko.


16

Kotvan kuluttua Alex oli päässyt töistä. "Mitä täällä oikein tapahtuu?" ,hän ihmetteli. "Alex , me muutamme täältä hirviöiden talosta. Pakkasin jo tavaramme." ,sanoi Sabrina rauhoitellen Siljaa.


17

Sitten he poistuivat kolmistaan ja samalla Sari saapui. "Mihin he oikein lähtivät noin vakavana?" ,kysyi hämmentynyt Sari. "He muuttivat pois ja kaikki on sinun syytäsi!" ,raivosi Jarkko.

 18

"Sabrina luki päiväkirjasi ja sai tietää ,että en ole hänen isänsä ja hän syyttää vielä minua äitinsä kuolemasta.Miksi sinun piti mennä kirjoittamaan noin tärkeätä tietoa päiväkirjaasi!?" ,kysyi Jarkko vihaisena ja surullisena. "Kirjoitan henkilökohtaisiani asioitani päiväkirjaani. Ei ole minun syyni ,jos hän on etsinyt sen piilosta ja mennyt lukemaan sitä." ,sanoi Sari hymyillen. Sari oli onnellinen ,hän oli viimein saannut haluamansa.


19
Samaan aikaan he ajoivat kolmistaan pois Loimusalon kartanosta. Sabrina oli kertonut kaiken Alexille. "Äitini varmaan hermostui ,kun isäni potkaisi meidät pellolle. Sen takia varmaan hän joutui auto-onnettomuuteen." ,puhui Sabrina.

20
"Minne haluat ,että ajamme?" ,kysyi Alex. "Tapasimme discossa stadissa. Kerroit ,että asut Veronalassa veljesi kanssa , ehkä voisimme asua siellä niin kauan ,kunnes löydämme itsellemme kodin." ,ehdotti Sabrina. Alex vain hämmesteli Sabrinan valintaa.
21

"Tai jos veljellesi ei sovi tämä ,niin voimme asua majatalossa." ,sanoi Sabrina. "Kyllä veljelleni sopii tämä. Talossamme on myös sopivasti tilaa myös meille." ,sanoi Alex. "No hyvä. Voit suoraan ajaa sinne." ,sanoi Sabrina tyytyväisenä.

22

Iltapäivällä Julius , Melissa ja Alyssa leikivät Kartanon leikkipuistossa. "Täältä näkyy hyvät maisemat!" ,huusi iloinen Alyssa.

23

Melissan ja Alyssan vanhemmat Sanna ja Peter valvoivat lasten leikkejä. "Tulee ihan mieleen kun itse olin lapsi." ,sanoi Sanna.

24

Illan hämertyessä Jesse käveli leikkipuistosta ohi. "Minne nuori mies on menossa noin tyytyväisin mielin?" ,kysyi Sanna veljenpojaltaan. "Menen hakemaan Essiä leffaan." ,sanoi Jesse. "Nuorenparin rakkautta." ,kuiskasi Peter Sannalle.

25

Fiona tuli kysymään Jasper sylissään Jessican vointia. "Oletko varma ,ettei kukaan pahoinpidellyt sinua? Vai kaaduitko itse.?" ,kysyi Fiona. "Äiti voin ihan hyvin. Kaaduin vaan. Pelkkää pintanaarmua." ,sanoi kyllästynyt Jessica.


26

Sitten Fiona lähti viemään Jasperia kehtoonsa. "Kukaan ei usko minua , joten minun on teeskentelevä. Minä vielä saan kiinni sinut Jason ,ennenkuin ehtii tapahtua mitään pahaa." ,ajatteli Jessica.

27

Joku tarkkaili kotiapulaisia ulkoa. Joku paha...


28

Seppo , Liisa ja Petri odottivat mökissään ruoan valmistumista. Seppo komensi samalla Petriä tekemään ahkerammin töitä.

29
Pari tuntia aikaisemmin. Sabrina , Alex ja Silja olivat saapuneet Alexin veljen asunnolle. "Sisustus on hieman vanhanaikainen ,mutta kaikki on ihanan siistiä." ,sanoi Sabrina avattuaan oven.

30

"Missäs muuten veljesi on?" ,ihmetteli Sabrina. "Hän on viellä töissä. Tulen lupaamaan ,että pidätte toisistanne. Hän on niin mukava ihminen:" ,sanoi Alex.


32
Alex ehdotti ,että Sabrina kävisi lämpimässä suihkussa. "Älä sitten mene veljeni huoneeseen. Hän todella tarkkaavainen yksityisyydestään. Minun huoneeni ja kylpyhuoneeni on vapaassa käytössäsi." ,opasti Alex. "Ei tulisi mielenkään tunkeutua toisten huoneeseen." ,hymyili Sabrina.

33

Sitten hän siirtyi kylpyhuoneeseen.  "Ihanan maalaistalon henkinen kylpyhuone" ,hän ihali. Alex oli alakerrassa hoitamassa Siljaa ,sillävälin kun Sabrina hoitaisi hommansa.


34

 

  Kun hän oli tullut suihkusta hän huomasi ,että ilta oli jo saapunut. Sitten hän siirtyi Alexin huoneeseen pukeutumaan. Hän ihalisi huoneen hyvää järjestystä ,vaikkei kalusteet moderneja ollutkaan.

36

 Hän oli juuri menossa alakertaan ,kun hän huomasi Alexin veljen huoneen oven. Alex oli ruokkimassa Siljaa ,eikä hän varmasti kuulisi mitään. Oven avaaminen houkutti Sabrinaa ,sillä hän oli todella utelias ihminen. Hetken epäröinnin jälkeen hän päätti kurkata hetkeksi huoneeseen.

 

35
Kun hän avasi huoneen oven ja astui huoneen sisään hän järkyttyi todenteolla. Verta oli paljon lattialla ja hän oli liukastua korkokengillänsä astuttuaan verilätäkköön. Sitten ovi paiskaitua yhtääkkiä hänen takaaltansa. "Mitä täällä oikein tapahtuu?" ,kauhisteli Sabrina.


37

Sabrina päätti poistua äkkiä huoneesta. Hän avasi oven ja oli saada sydänkohtauksen. "Minähän varoitin sinua ,että et menisi tuohon huoneeseen. Nyt saat kärsiä ja tietää koko totuuden." ,huusi vihainen Alex säikyttäen Sabrinan.


38

"Mitä te oikein teette täällä veljenne kanssa?" ,ihmetteli järkyttynyt Sabrina. "Saanen esitellä itseni. Olen Felix ja olen kuuluisan sarjamurhaajan Jasonin pikkuveli." ,Felix sanoi esitellen itsensä. "Sinähän olet Alex ja Felix ja Jason ovat kuolleet aikoja sitten tuhopoltossa." ,ihmetteli Sabrina. Sitten Felix kaivoi taskustaan veitsen ja Sabrinalle alkoi hahmottua koko totuus.


39

Järkyttynyt Sabrina päätti paeta. "Huuda aivan vapaasti ,sillä kukaan ei kuule ääntäsi." ,sanoi Felix hymyillen. Felix nautti tästä.


40
"Pysy kaukana minusta!" ,huusi järkyttynyt Sabrina. "Niin pysynkin ,mutta en usko ,että veljeni pysyy." ,sanoi Felix nauraen oven edessä. Sitten Sabrina kuuli jonkun kuiskaavan hänen selkänsä takia. "Eikai vaan!" ,huusi järkyttynyt Sabrina. Sitten kuului vain pitkää kiljuntaa...