9 - Kotiinpaluu

 

 

 

 

 Olen myös osallistunut Vasu-Gaalaan. Jos halautte äänestää minua niin menkää klikatkaa alimmaista kuvaa.

Äänestämään!

 

 

Tarinaan on tullut 23 uutta henkilöä. Olen myös vihdoin palannut tauoltani. Nyt olemme vihdoin siirtyneet 2000-luvulle.

 




2

Oli kulunut 33 vuotta siitä ,kun Fiona oli jäännyt orvoksi. Fionalla oli nyt onnellisesti avioliitossa ja 5 lapsen äiti. Tämän vuoden alussa Fiona oli saannut tietää ,että oli oikeasti Loimusalo ja hän perisi koko kartanon itselleen.

3
Noin kuusi kuukautta kartanoa oli kunnostettu. Eilen tämän kartanon työt saatiin lopulta päätökseen. Fiona kävi katsomassa kartanon ,ennenkuiviikon päästä muuttaisivat perheineen sinne.
4

Fiona oli myynnyt entisen kotinsa ja sillä rahalla tämä kartano sitten rakennettiin uudelleen. Koko rakentamisen aikana Fiona oli perheineen asunut miehensä Ramin vanhempien luona.

5
Kartanosta oli saatu 2 taloa. Fionan piti aluksi muuttaa perheensä kanssa ja Ramin perheen kanssa tänne kartanoon ,mutta tämä kartano oli liian iso kahdelle perheelle. He päättivät pistää ruskeanvärisen talon vuokralle toiselle perheelle. Ruskeassa talossa ,on 3 kerrosta ,mutta vain 2 on käytössä. Heidän talossaan taas oli 3 kerrosta käytössä.


6

Heillä on vuokraperheen kanssa tämä iso piha molemmilla käytössä. Heillä on myös molemmilla itsellään omat yksityiset pihat. Töiden tekeminen kävisi näin isossa kartanossa vaikeaksi ja Fiona päätti tilata tänne kodinpalvelija perheen asumaan ja tekemään töitä. Kodinpalvelijat asuvat tuossa puutalossa.

7

Fiona oli lopputulokseen todella tyytyväinen. Täällä olisi hyvä viettää vanhuudenpäiviä.

8
Hän oli myös kunnostanut sukunsa hautapaikan uudelleen. Ennenkuin hän lähti pois ,hän kävi ensimmäistä kertaa hyvästelemässä : Isovanhempansa , veljensä Jasonin naisen Marilynin , vanhempansa ja Jasonin isän.


9

"Olisipa vanhempani nyt elossa. Kaikki on Jasonin syytä! Jos hän ei olisi kuollut tulipalossa ,olisin itse kostanut hänelle pahimmalla mahdollisella tavalla."

 

Jason murhasi vuosina 1968-1970 monta teiniä. Lopuksi Jasonin olinpaikka saatiin tietää ja näiden teinien vanhemmat polttivat Jasonin mökin ,ennen poliisin saapumista. Jason ja Felix jäivät palavaan taloon loukkuun ja kärventyivät elävältä.

10

Viikko myöhemmin suuri ihmisjoukku seisoi Loimusalojen kartanon edessä. Fionan perhe oli juuri saapunut tänne.
11
Heidän vieressään oli Fionan miehen Ramin perhe. Ramin vanhemmat ja Ramin siskon perhe.
12
Kolmannessa perheessä olivat vuokralaiset.

13
Neljäs perhe olivat Kotiapulaiset.

14
Kotiapulaiset päättivät mennä omaan taloonsa täksi päiväksi. Huomenna he aloittaisivat työt ,eivätkä he haluisi olla tänään kenenkään tiellä. Perheen kuopusta Petria hävetti todella paljon olla kodinpalvelija.

15
Vuokralaisperheessä käytiin kiinnostavaa keskustelua. "Jarkko kulta , ovatko nuo tämän kartanon palvelusväki!"  ,kysyi Sari innoissaan. "Kyllä , he ovat tässä kartanossa kotiapulaisia." , vastasi Jarkko.

16
"Aivanihanaa! Meillä on omat palvelijat!" ,iloitsi Sari. "Rakas , he palvelevat vain vuokraisäntä perhettämme." , Jarkko sanoi. "Tuotaah. En tullut ajatelleeksi sitä vaihtoehtoa." ,sanoi loukkaantunut Sari.

17
Fiona ja Rami päättivät mennä kartanon leikkipihalle kahden nuorimmaisen poikansa kanssa.  "Isä. Lisää vauhtia." ,huusi iloinen Julius.

18
Samaan aikaa leikkipihalla keinuivat Ramin siskon tyttäret. "Toi Julius on aika söpö." ,sanoi Melissa kaksois siskolleen. "Melissa. Ei se voi olla söpö. Sehän on meidän serkku." ,sanoi Alyssa.

19
Sillä aikaa Fionan pojat Jesse ja Joonatan päättivät mennä uimaan. Jarkon nuorempi tytär päätti katsella poikien touhuja.

20

Samaanaikaan Essin perheenjäsenet päättivät kalastella. "Ei saa tappaa viattomia kaloja." ,paheksui Sabrina. "Neiti on hyvä ja poistuu , jos ei kelpaa olla täällä." ,sanoi Sari tylysti. Sari vihasi tytärpuoltaan Sabrinaa ylikaiken.


21

Ramin sisko Sanna ja hänen miehensä Peter päättivät nauttia kesän viimeisistä päivistä kuherrellen.


22

Fionan ja Ramin toiseksi vanhin lapsi Jessica vietti aikaansa yksityisellä pihallansa. Hän ei pitänyt yhtään koko kartanosta ja sen muista asukkaista.

 

 


23

Kotiapulais perhe päätti viettää viimeisen lomapäivänsä perheen kesken telkkaria katsellen.


24

Koko asumisjärjestely ärsytti Jessicaa. Hän joutuisi asumaan isovanhempiensa ja tätinsä perheen kanssa samassa talossa.


25

Tunnin kuluttua Joonatan ja Jessica päättivät katsella telkkaria aikansa kuluksi.


26

Fiona tuli kuitenkin keskeyttämään heidät Jasper mukanaan. "Mitäs pidätte tästä talosta? Voittaa varmaan entisen omakotitalomme?" , kysyi Fiona. "Joo tääl on aivan mahtavaa ja.." , puhui Joonatan innossaain ,kunnes Jessica keskeytti hänet.

 

"Täällä on ihan perseestä. Kukaan täysjärkinen ei haluaisi asua samassa talossa kahden muun perheen kanssa ja toisessa talossamme asuu myös perhe. Tässä talossa ei ole mitään positiivista sanottavaa."

 

 


27

"Sulle sitten ei kelpaa yhtikäs mitään. Sulla on varmaan kultalusikka juuttunut ahteriisi kiinni." ,sanoi ärsyyntynyt Joonatan. "Turpakii pentu. Tai saat katua tästä." ,huusi Jessica.


28

"Jessica kulta. Tiedät ihan itsekkin ,että tarvitsemme lisää rahaa ,koska rakennus vei kaikki rahamme. Siksi meillä ovat nämä vuokralaiset." ,rauhoitteli Fiona. "Te olette niin idiootteja. Tuhlasitte tähän murhaajien kartanon remonttiin entisen talomme rahat . Olisimme voinneet myydä tämän kartanon ja ostaa tilalle ,jonkun ihanan lomaasunnon.


29

Ramin vanhemmat päättivät viettää päivänsä kukkia tutkien. "Täällä on niin ihana raikas kukkien tuoksu." , ihaili Saija.


30

Ilta saapui ja kotiapuliaset päättivät mennä nukkumaan. Varhain aamulla Maija ja Seppo pitäisivät lapsilleen kotiopetusta. Sen jälkeen alkaisi kartanossa työt.


31

Kello kymmenen aikaan illalla Jessica sovitteli itselleen vaatteita ,että mitä laittaisi huomenna kouluun. Lopulta hän oli tyytyväinen tähän asuun.


32

Yli tunnin hän värjäsi ja laittoi hiuksiaan. Hän oli tyytyväinen lopputulokseen. "Jos pojat eivät minua nyt halua ,niin olen yksinkertaisesti ulkonäöltäni ruma,"


33

Tänään oli kesäloman viimeinen päivä ja kouluun olisi palattava. Jessicaa jännitti uusi koulu ,niin hirveästi ettei saanut nukutuksi.


34

Samaanaikaan Jesse chattaili koneella.Hänkään ei saanut unta,


35

Yhtääkkiä Joonatan tunkeutui Jessican huoneeseen. "Kuule kakara kello on kaksitoista yöllä. Mitä sinä oikein haluat?" ,vihainen Jessica ärisi. "Nyt alkaisi yksi kauhuelokuva ,eikä minun huoneessani ole telkkaria. Tulen tänne katsomaan sitä." ,sanoi Joonatan.


36

"Sulla ei ole mitään oikeutta tulla huoneeseeni. Häivy." ,vihainen Jessica komensi. "Minä katson nyt tämän leffan. Ei ole minun syyni ,jos huoneessani ei ole telkkaria." ,sanoi Joonatan. "No , minun huoneessani ei ole tietokonetta. Ei voi mitään." ,jatkoi Jessica.

 

 


37

"Mä nyt katon tän elokuvan. Se loppuu kahdelta. Sitten voin häipyä ja jättää sinut rauhaan." ,sanoi Joonatan. "Minä haluan nyt nukkua. Keskellä yötä et tule ainakaan katsomaan minun huoneeseeni mitään vitun paskapää." ,suuttui Jessica.


38

"Vittu , jos mä en saa olla omassa huoneessani rauhassa ,niin menen ulos nukkumaan." ,huusi Jessica ja poistui vihaisena huoneestaan.


39

Jessica tarvitsi nyt jotain naposteltavaa. Hänen hermonsa olivat nyt kireällä Joonatanin takia.


40

 Rami oli keittiössä juomassa siideriä ,kun Jessica saapui keittiöön. "Etkö ole viellä nukkumassa?" ,kysyi Rami. "En saa nyt unta. Tarvitsen jotain syötävää." ,sanoi Jessica.

 

 

41

Jessica päätti ottaa Joonatanin sipsipussin ja syödä sitä. "No hyvää yötä sitten." ,toivotteli Rami. "Öitä!" ,huusi Jessica perään.


42

Pari minuuttia Ramin mentyä nukkumaan Jessica kyllästyi syömään sipsejä. Hän päätti katsella aikansa kuluksi kaunista Veronalan maisemaa.


43

Hän tuijotti pitkään vieressä olevaa kotiapulaisten mökkiä.Sitten Jessica käänsi nopeasti katseensa toiseen suuntaan ja järkyttyi..

 

..................................................................................................................

 



44

Hänen sydämmensä oli pysähtyä. Aivan hänen nenänsä edessä seisoi joku ihminen. Sekunnin arvailun jälkeen Jessica tiesi hänen olevan Jason.


45

Sitten kuului todella kovaa kirkuntaa.......