Ensimmäisen tuotantokauden henkilöt :

 

 

Elisabeth Loimusalo.

 Elisabeth Loimusalo perusti Loimusalon suvun. Elisabeth sairasti raskasta syöpää ja hänelle oli luvattu pari kuukautta elinaikaa. Elisabeth  oli vain yksi lapsi ja synnyttämisen jälkeen  hän sai tietää ,ettei hän saa lapsia. Elisabeth sinnitteli syöpääsä vastaan ja halusi suojella kaikin voimin tytärtään ,mutta lopulta kuoli. (Syntynyt 3.5.1916- kuollut 13.10.1950)

 

Edward Loimusalo.

 Elisabethin ensimmäinen ja viimeinen mies. Edward sekosi vaimonsa kuoltua ,mutta rauhottui lopulta ,kun hänen tyttärensä palasi kotiin. Emilyn jouduttua vankilaan hän sekosi totaallisesti ja kuritti Jasonia päivittäin. Jason kuitenkin kyllästyi häneen ja puukotti hänet kuoliaaksi.Edwardista tuli Jasonin ensimmäinen ihmisuhri. (Syntynyt  4.4.1914 - kuollut 19.9.1967)

 

18

 

Emily Loimusalo.

 Emilyn syntymän jälkeen hänen vanhempansa saivat tietää ,etteivät he saisi lisää lapsia. Siksi Emilyllä oli nuorena kaikki. Emilyn elämä kuitenkin musertui ,kun hänet raiskattiin ,jonka seurauksena hän synnytti Jasonin. Myös hänen rakas äitinsä kuoli. Sen jälkeen alkoi Emilyn helvetillinen elämä. Hän joutui murhasta vankilaan  pitkäksi aikaa.Hän kuitenkin vapautui vankilasta ja sai itselleen miehen. Heille syntyi myös kaksoset. Jason kuitenkin päätti murhata Emilyn ja hänen miehensä. Emily on syntynyt 3.5.1936 - kuollut 23.10.1967)

 

"James"

 James teki Emilyn elämästä helvettiä ,kun raiskasi 14-vuotiaan Emilyn. Parin vuoden päästä hän yritti raiskata Emilyn uudestaan ,mutta Emily tappoi hänet itsepuolustamalla itseään. Jamesin raiskauksen seurauksena syntyi Jason.

 

Ehdotus 4

Jason Loimusalo

 Jason syntyi raiskauksen seurauksena.Hänellä oli todella onneton lapsuus. Hänen äitinsä joutui vankilaan ja hän joutui elämään Edwardin kurittamana. Aluksi Jason tappoi vain eläimiä ,mutta sitten hänen saaliikseen joutuivat ihmiset. Jason yritettiin polttaa elävältä ,mutta hän onnistui pelaustautumaan. Jasonin naama kuitenkin täyttyi arvista. Jason haluaa kostaa Veronalan asukkaille kärsimyksistään ja hän kouluttaa veljensä seuraajakseen. (Syntynyt 13.5.1951.)

 

Marilyn Koivunen

Marilyn oli Jasonin ensirakkaus. Hän sai Jasonin onnelliseksi ja unohtamaan lopulta eläimien mielipuolisin tappamisen. Marilyn odotti Jasonille lasta ja he olisivat menneet naimisiinkin. Kuitenkin Jason murhasi hänet Edwardin jälkeen. (Syntynyt 1951 - kuollut 1967)

 

1

Alexhandro Martinez

 Alexhandro valvoi kotonaan ehdonalaisessa olevaa Emilyä. He kuitenkin rakastuivat. Emily ja Alexhandro kihlautuivat ja saivat kaksoset. Jason kuitenkin murhasi hänet ja Emilyn. Syntynyt 1937 - kuollut 1967)

 

                                   Fiona Loimusalo

1

Jason tappoi Fionan vanhemmat ja kaappasi Fionan kaksoisveljen Felixin mukanaan.  Fiona jäi vauvana orvoksi ja hänet vietiin lastenkotiin. Fiona pääsi 16-vuotiaana lastenkodista pois ,koska jäi raskaaksi baarimikolle Ramille. Fiona ja Rami ovat nyt onnellisesti avioliitossa ja heillä on viisi lasta.  Kun Fiona sai tietää perineen Loimusalon kartanon hän kunnosti sen ja muutti sinne perheineen asumaan. Syntynyt vuonna 1967.

 

                                   Rami Loimusalo

2

 Rami lopetti ammattikoulun 18-vuotiaana ja päätti tienata baarimikkona elantonsa. Vuotta myöhemmin hän rakastui 16-vuotiaaseen Fionaan. Parille syntyi esikoinen vuonna 1984. Pariskunnan kuopus Jasper syntyi vuonna 1998. Kaksi vuotta myöhemmin Jasperin syntymästä perhe päätti muuttaa Fionan perimään Loimusalojen kartanoon. Rami on rakastava perheenisä ,mutta osaa myös tarpeentullen pitää kuria. Syntynyt vuonna 1964.

 

                                    Jesse Loimusalo

3
Jesse on Fionan ja Ramin esikoinen. Rami on vasta 16-vuotias ,mutta hän on jo pelimies. Jesse joutuu tilanteeseen ,kuin tilanteeseen naisten vuoksi. Jesse harrastaa naisten lisäksi myös extremea. Syntynyt vuonna 1984.

                          

                                      Jessica Loimusalo

4

Jessica on vuoden nuorempi isoveljestään. Jessica on todella ärtyisä murrosikäinen ja jos hän ei saa mitä haluaa ,niin siitä seuraa katastrofi. Hän ei pitänyt yhtään siitä ajatuksesta ,että hän perheineen muuttaisi Loimusalojen kartanoon. Kartanolla ,kun on paha menneisyys. Syntynyt vuonna 1985.

 

                                    Joonatan Loimusalo

 

5

Joonatan on Fionan keskimmäinen lapsi. Joonatan on ikäänsä suhteen aika lapsellinen ihminen. Hän on itsekeskeinen ,mutta todella hyväsydämminen ihminen. Syntynyt vuonna 1986.

 

      

                                     Julius Loimusalo

6

Julius muistuttaa todella paljon isoveljeään Jesseä. Julius on todella seikkailullinen ihminen ja tyttöjen suosikki. Hän tykkää siitä ,kun saa olla huomion keskipiste. Syntynyt vuonna 1991.

 

                                          Jasper Loimusalo

7

Jasper on perheensä kuopus. Jasper on hemmoteltu ja vaativa taapero. Syntynyt vuonna 1998.

 

                                        Kari Kaskipuu

8

Kari on Ramin isä. Ennen muuttoa Loimusalojen kartanoon Ramilla oli suuri maatila , jossa asui myös hänen tyttärensä perhe. Kari on eläkkeellä ,mutta harrastaa korkeita paikkoja. Syntynyt vuonna 1939.

 

                                                                  Saija Kaskipuu

9

Saija on Karin vaimo ja Ramin & Sannan äiti. Saija on 58-vuotias ,mutta työskentelee yhä mallina. Saija rakastaa seitsemää lapsenlastaan ylikaiken. Syntynyt vuonna 1942.

 

                                                                      Sanna Kaskipuu

10

Sanna on Ramin 6-vuotta nuorempi pikkusisko. Sanna on miehensä Peterin kanssa avioliitossa ja heillä on kaksostytöt Melissa & Alyssa. Sanna on juuri täyttänyt 30-vuotta ja hän työskentelee mallina ,kuten äitinsäkin. Syntynyt vuonna 1970.

 

 

Melissa & Alyssa Kaskipuu
11

Nämä identtiset kaksostytöt ovat toistensa parhaita ystäviä. He molemmat ovat hellyydenkipeitä lapsia. Syntyneet vuonna 1992.

 

 

Peter Kaskipuu

12

Peter on suomenruotsalainen. Peter ja Sanna tapasivat ruotsinlaivalla ja vuotta myöhemmin he menivät naimisiin. Syntynyt vuonna 1967.

 

 

Jarkko Suolanen
13
Jarkko on hyvin tienaava tiedemies. Noin 20-vuotta sitten Jarkon vaimo Sadine kuoli auto-onnettomuudessa. Jarkko joutui leskimieheksi ja yksinhuoltajaksi. Kaksi vuotta myöhemmin hän tapasi nykyisen vaimonsa Sarin. Pian juhlittiin häitä ja 3 vuoden päästä Jarkosta tuli jälleen isä. Jarkko muutti perheensä kanssa Loimusalojen kartanoon vuokralaiseksi ,koska hän sai Veronalasta uuden työtarjouksen tiedemieheksi. Syntynyt vuonna 1955. 

 

Sabrina & Silja Suolanen
14
Sabrina on Jarkon esikoinen. Sabrinan äiti Sadine kuoli kuukausi myöhemmin Sabrinan syntymästä. Sabrinalla oli 2-vuotta sitten yhdenyön suhde yhden tuntemattoman afrikkalaismiehen kanssa. Sen seurauksena syntyi Sabrinan tytär Silja. Sabrina on syntynyt vuonna 1980 & hänen tyttärensä on syntynyt vuonna 1998.

 

Sari Suolanen
15
 

Sari on Jarkon vaimo. Saria joko vihataan tai rakastetaan. Hän on liikenainen , joka edistyy tuhoamalla toisten elämiä. Sari vihaa hirveästi Jarkon entisestä avioliitosta syntynyttä Sabriinaa. Jarkolla ja Sarilla on myös tytär Essi. Syntynyt vuonna 1960.

 

 

Essi Suolanen
16
Essi on Jarkon ja Sarin tytär. Essi juonittelee pärjätääkseen elämässään. Essi leikkii kilttiä naapurintyttöä ,mutta todellisuus on toinen. Hän muistuttaa sisäisesti äitiänsä. Syntynyt vuonna 1985.

 

 

                               Felix Loimusalo

20

Felix on Jasonin pikkuveli ja Fionan kaksoisveli. Jasonin opettamana Felixistä on tullut myös sarjamurhaaja. Felix kuitenkin rakastui Sabriinan ja se on hänen heikko kohtansa. Felix on syntynyt vuonna 1967.

 

 

Maija Nieminen
17
Maijan perhe on todella köyhä , joten he tienaavat rahaa kodinpalvelijana. Viimeksi hänen perheensä työskenteli isossa kartanossa ,mutta kartano tuhoutui täysin. Nyt he työskentelevät Loimusalojen kartanossa ja samalla asuvat siellä pienessä mökissä. Maija on todella ystävällinen ja mukava ihminen. Maija ei vaihtaisi asemaansa millään hinnalla. Syntynyt vuonna 1962.

 

 

Seppo Nieminen
18

Seppo on Maijan aviomies. Heille on myös siunaantunut lapset Liisa & Petri. Seppo on auttavainen ihminen ja tekee työnsä aina täydellisesti. Syntynyt vuonna 1960.

 

 

Liisa Nieminen
19

Liisa on vanhempiensa enkeli ja on todella ahkera kodinpalvelija. Liisa haaveilee täydellisestä prinssistä , joka veisi joskus hänet mukanaansa palatsiin. Syntynyt vuonna 1984.

 

 



 

Petri Nieminen
20
Petri on Liisan pikkuveli. Petri on todella laiska ja hän haaveilee ylellisyydestä. Häntä hävettää olla kodinpalvelijana ja haluaa itselleen parempaa elämää. Syntynyt vuonna 1985.