6 - Emilyn uusi elämä

 

 


MURDERER OSA 6

Emily oli vapautunut vankilasta vuonna 1966 kesäkuussa.  Emily oli hyvän käytöksen vuoksi vapautettu pari vuotta aikasemmin. Emily kuitenkin joutui viellä asumaan poliisin kotona vuoden ja poliisi tarkkailisi hänen mielenterveyttään. Jos kaikki menisi hyvin Emily pääsisi seuraavana vuonna pois vapauteen ,jos huonosti niin hänet saatettaisiin takaisin mielisairaiden vankilaan ,sillä Emily teki todella sairaan murhan sille raiskaajalle.

1

Poliisin oli nimeltään Alexhandro.  Alexhandro oli ollut jo poliisina 5 vuotta ja hän osasi olla todella hurmaava.

2

Emily oli ollut talossa vasta pari päivää ja tunsi ihastuksen Alexhandroa kohtaan.  Molemmat tulivat hyvin toimeen mikä oli hyvä Emilyn vapautumiselle.

3

Päivät kuluivat ruokaa tehden ja siivoillen. Kun Alexhandro oli töissä Emily teki talossa töitä. Emilylle ei tullut mieleenkään karata tästä talosta ,se toisi vain lisää vankeutta mielisairaalassa.

4

Emily oli soittanut Edwardille ja oli saannut kuulla ,että Edwardilla oli Jasonin yksin huoltajuus ,eikä Jason haluaisi tavata häntä. "Minä olen ihan yksin." ,itki Emily ja Alexhandro lohdutti häntä parhaansa mukaan.

5

"Onhan sinulla minä." ,flirttaili Alexhandro. "Kaksi viikkoa sitten ,kun tulin tänne luulin ,että olet ihan samanlainen kuin ne muut poliisit. Mutta huomasin ,että sinussa on jotain erityistä. Siitä minä sinussa pidän." ,sanoi Emily.

6

Sitten molemmat päätyivät sänkyyn. "Oletko ihan varma? Voit saada ehkä jotain seurauksia tästä?" ,varmisti Emily. "Ei kukaan mitään huomaa ja eihän tämä minun mielestäni ole kiellettyä." ,Alexhandro sanoi ja sai Emilyn iloiseksi.

7

Emily ja Alexhandro rakastelivat päivittäin. Tämä oli molempien ensirakkaus. Emily ei ole koskaan rakastunut kehenkään ,koska vietti melkein puolet elämästään vankilassa.

8

Emily oksenteli useat päivät. "Tälläistä oli sen jälkeen ,kun minut raiskattiin ja aloin odottaa Jasonia. En kai minä ole raskaana?" ,mietti kauhuissaan Emily.

9

Emily oli saannut seuraavana päivänä raskaustestistä positiivisen. Joten hän oli raskaana. "Mitkä seurauksetkaan tästä tulevat ,kun ehdonalaista kärsivä nainen ja tämän vartija saavat lapsen." ,mietti Emily kauhuissaan.

10

Syyskuun lopulla Emilyn maha oli ensimmäistä kertaa kasvanut. "Alexhandro saamme lapsen!" ,hihkaisi Emily. Alexhandro oli onnellinen ,että hänestä tulisi isä ,mutta mietti mahdollisia seurauksia tästä.

11

Sitten hän haki kaapistaan sormus rasian ,jota oli säilyttänyt jo kuukauden. Hän olisi vasta halunnut kosia Emilya silloin kun hän vapautuisi ehdonalaisesta ,mutta nyt oli hänen mielestään oikea aika. Emily innostui nähdessään rasian. "Voi Alexhandro."

12

Nyt he olivat onnellisesti kihloissa. "Minä rakastan sinua aivan valtavasti." ,sanoi Emily. "Et tiedäkkään kuinka paljon minä sinua." ,sanoi puolestaan Alexhandro ja kihlapari alkoivat suutelemaan kiihkeästi toisiaan.

13

Viikkoa myöhemmin Emily surkutteli elämäänsä. Alexhandro oli kertonut eilen pomolleen ,että he saisivat lapsen ja Alexhandro oli pistetty 6 kuukaudeksi valtionpalveluun. Nyt hän siivoisi puistoja 5 tuntia joka arkipäivä. Onneksi hän kuitenkin säillyi poliisina ja sai edelleenkin olla Emilyn vartijana. Emilyn päivää pahensi se vielä ,että hän oli soittanut Jasonille ,eikä Jason halunnut olla missään tekemisissä hänen kanssaan.


21 syyskuuta 1967



14

Melkein vuosi oli mennyt siitä ,kun Alexhandro oli kosinut Emilyä.  Emily oli synnyttänyt kaksoset huhtikuun ensimmäisenä päivänä. Kesäkuussa Emily oli vapautunut kesäkuussa ehdonalaisesta ja perhe oli jäännyt asumaan Alexhandron kotiin.

15

Tämä tyttölapsi oli syntynyt veljeään 5 mimuuttia aikasemmin. Tytön nimeksi laitettiin Fiona. Fiona on perinyt isänsä silmät ja hiusten värin ,mutta on tullut ulkonäöltään enemmän Emilyyn.

16

Toisen kaksosen nimeksi laitettiin Felix. Felix oli ulkonäöltään isänsä näköinen.  Nyt Emily oli 31-vuotias kolmen lapsen äiti.

17

Iltapäivällä Emilylle soitettiin.  Emilylle kerrottiin ,että Edward ja Jasonin tyttöystävä olivat kuolleet. Hänelle kerrottiin myös ,että Edwardin ainoana lapsena hän perisi koko kartanon.

18

"Voi Jason pientä. Meidän täytyy muuttaa sinne kartanoon ja olla Jasonin tukena." ,päätti surullinen Emily. Hän oli vain surullinen lapsensa kurjuudesta. Edwardin kuolemalle hän ei lainkaan surrut. Poliisi oli sanonut ,että Edward oli murhannut Jasonin raskaana olevan tyttöystävän ja tehnyt lopulta itsemurhan.

19

Pari päivää myöhemmin he olivat Veronalassa. He olivat jättäneet Alexhandron asunnon toiseksi talokseen ja Alexhandro oli saannut heti poliisina töitä Veronalasta. "Hei poikani. Tässä on sitten perheeni." ,iloinen Emily sanoi. Jason vain tuijotti vihaisena Emilyä ja hänen perhettään.

20

Kunnes hänen katseensa osui Felixiin. Hän alkoi hymyilemään häijysti. "Tuosta pikkuveljestäni voisi tulla seuraajani."