8 - Jason & Felix

 

gaalakuvakas.jpg?t=1238781753

Elikkä osallistuin Vasugaalaan. Kaikki ketkä sattuvat pitämään tästä tarinasta voivat äänestää minua. Vasuun pääset tästä.  Äänestys alkaa 14.8.  Sitten päästän teidän osan pariin :

 

1

Kantaäiti Elisabeth saapui usein Felixin uniin. "Voi sinua! Mitä olet joutunutkaan kärsimään lyhyen elämäsi aikana ja mitä sinä tulet kärsimään."

2

Jason oli taas soittanut hätänumeroon ,että talossa liikkuisi murhaaja. Jason odotti parvekkeella kärsimättömänä kunnes huomasi poliisiauton saapuvan pillit piristen. "Kaikki menee suunitelmieni mukaan." ,haaveili Jason.

3

"Tulin niin nopeasti kuin pystyin! Mitä on oikein tapahtunut?" ,tiedusteli poliisi nopeasti. "Äidilläni ja hänen miehellensä tuli iso riita. Hänen miehensä on poliisi ja yrittää ampua hänet aseella. Mene portaista ylös ja avaa ensimmäinen vastaantuleva ovi. Siellä huoneessa he ovat" ,hätääntynyt Jason sanoi.

4

Poliisi säikähti ja päätti mennä estämään "murhayrityksen". "Poliisivat ovat niin tyhmiä. Se on hyvä vain minulle." ,sanoi Jason hiljaa.

5

Poliisi oli vain löytänyt tyhjän huoneen tullessaan ja lopulta Jason saapui myös samaan huoneeseen. "Jason , tässä huoneessa ei ole ketään. Annoitko vahingossa väärän huoneen?" ,kysyi poliisi ,joka sattui olemaan viellä alokas.  "Idiootti! Ei täällä mitään murhaa tapahdu.. Paitsi nyt!" ,huusi Jason ja tönäisi poliisin nopeasti kaiteilta alas.

6

Poliisi lensi pahasti päin maata ja menetti tajuntansa. "Minä olen voittamaton." ,karjui Jason.

7

Jason juoksi nopeasti Felixin tyrmään ja otti hänet syliinsä. Jasonilla oli kiire ,sillä poliisi voisi herätä millä hetkellä hyvänsä tai uusia apujoukkoja voisi saapua. "Menemme nyt pienelle matkalle." ,sanoi Jason Felixille.

8

Sitten hän juoksi nopeasti poliisiautolle ja pakoreitti oli selvä.



Heinäkuu 1969



9

Yli puolitoista vuotta myöhemmin Jason katsoi nautiskellen uutisia ,jotka koskivat häneen

"Vuosikausia tässä kartanossa tapahtui murhaamisia. Emily Loimusalo poltti yli kymmenen vuotta sitten tässä kartanossa miehen elävältä. Hänen poikansa Jason seurasi äitinsä jalanjälkiä. Jasonista tuli maamme kuuluisin sarjamurhaaja ,jota nimetään Veronalan sarjamurhaajaksi. Jason on ollut kohta 2 vuotta kateissa ja häntä etsitään viellä. Jason on todella vaarallinen ja mielisairas ihminen." ,toimittaja kertoi."

10

Jason eleli pienessä mökissä Veronalassa. "Felix kulta. Älä huoli , me saamme viellä kartanomme takaisin."

11

Joskus öisin Jason opetti Felixin seuraamaan jalanjälkiään. "Felix meillä on nyt pieni keikka." ,sanoi Jason. Sitten he ajoivat autolla Veronalan torille.

12

Kassamyyjä tärisi kauhusta ,kun huomasi Jasonin palanneen ja juttelemassa teinitytön kanssa. Hän tiesi Jasonin puuhista ,mutta jos hän kertoisi poliisielle Jasonin olinpaikan ,niin hänen perheensä oli vaarassa. Sitä virhettä hän ei olisi halunnut tehdä.

13

Nuoria teinityttöjä oli vaikea saada kotiinsa.  "Olet niin kaunis ,kuin sata tähteä. Saisinko kuvata kotonani pari kuvaa sinusta ja saat minulta tuntuvan palkkion. Lähetän ne kuvat lehteen ja voit saada jopa mallisopimuksen." ,houkutteli Jason.

14

"Olen aina halunnut malliksi! Mennään vaikka heti!" ,sanoi tyttö innoissaan. Ja niin Jasonin uhrilistaan tuli uusi tyhmä ihminen lisää.

 

Niin nämä Jasonin elämänkerrat on saatu päätökseen ja tarina on kohta jo puolessa välissä. Osassa 9 siirrytään sitten itse tarinaan. Sitten ollaankin jo 2000-luvulla.