3 - Kärvenny Helvetissä

 

musiikki

 

5.jpg

Emily oli huomannut vielä miehen elävän ja halusi varmasti ,että tämä kuolisi. Tämä saatanallinen mies oli pilannut hänen elämänsä ja oli Emilyn aika kostaa. Emily otti varastosta uuden haravan ja alkoi haravoimaan puusta tippuneita lehtiä. Olihan nyt syksy,

5%20%281%29.jpg

Edward katseli kummissaan tyttärensä touhuja Jason sylissään. Tuolla naisella ei ollut pelkkä haravointi mielessä. Emily oli niin työn touhussa ,ettei huomannut lastaan eikä isäänsä.

5%20%282%29.jpg

Edward katsoi järkyttyneenä pihalle ,kun Emily raahasi tovin kuluttua miesruumiin. "Paras vain katsoa ja olla puuttumatta asiaan." , päätti Edward.

5%20%283%29.jpg

Emily työnsi miehen lehtikasan päälle kuin jätesäkin. Hetken Edward luuli ,että mies oli kuollut mutta huomasi miehen lopulta sätkivän. Emily potkaisi miestä mahaan ja hän lopetti sen heti.

5%20%284%29.jpg

Emily otti taskustaan tulitikkurasian ja kotvan kuluttua tuli syttyi lehtikasaan. "Älä tapa minua." , anoi mies ja ei pystynyt kunnolla likkumaan. "Kärvenny helvetissä." , vastasi Emily kylmästi.

5%20%285%29.jpg

Mies karjui kivusta.  Kipu on sietämätön. Sisälle kuuluu miehen kivulias karjunta ja Jason säikähti ja alkoi itkemään. Edward taas ihmetteli kauhuissaan tyttärensä tekoa.

5%20%286%29.jpg

Mies huusi vielä jonkun aikaan ,kunnes kuoli. Emily melkein pyörtyi kun tajusi ,että mitä oli tehnyt. "Minä varoitin sinua. Sinulla oli tilaisuus lähteä." , sanoi Emily.  Hän alkoi heti katumaan tekoaan.

5%20%287%29.jpg

Emily käveli sisälle järkyttyneenä. "Tiedän mitä teit." , sanoi Edward tullessaan pianohuoneesen. "Isä olen todella pahoillani. Ilmiannan itseni poliiseille." , surullinen Emily sanoi ja alkoi rukoilemaan.             "Et varmasti ilmoita! Jason tarvitsee sinua. Miksi edes tapoit tuon miehen.?" , kysyi Edward tyynenä. "Hän raiskasi minut silloin ja yritti uudelleen." , itkuinen Emily sopersi.

5%20%288%29.jpg

"Heitetään se ruumis metsään." , ehdotti Edward."Ei! Ei missään nimessä. Minä kannan murhastani vastuun ja ilmiannan itseni poliiseille." , päätti Emily.

"Etkö sinä ymmärrä! Taas sinun juttujesi takia joudun katsomaan sitä äpärälasta vuosikymmenet." , huudahti Edward. Tästä Emily alkoi itkemään. "Rauhotu. Kai sitten minä taas katson lastasi ,mutten tiedä miten tulen onnistumaan." , sanoi Edward vihaisesti.

5%20%289%29.jpg

Emily soitti poliiseille illalla ja he lupasivat tulla katsomamaan asiaa tunnin kuluttua.  Emily heti sekosi sen jälkeen.

5%20%2810%29.jpg

Hän sai hermoromahduksen. "Minäkun halusin helpon elämän rakkaan perheeni parissa , mutta tässä sitä ollaan." , manasi surullinen ja hermostunut Emily.

5%20%2811%29.jpg

Itku ei loppunut lyhyeen. Emily halusi lukea Jasonille viimeisen kirjan ennekuin poliisi tulisi. Emily kuitenkin hajosi ottaessaan kirjaa.

5%20%2812%29.jpg

"Äiti miksi sinä itket? ja kuka se mies oli joka huusi?" , uteli Jason. "Yksi piru vain. Luen nyt sinulle kirjan Tuhkimosta." , sanoi Emily ja kokosi itsensä.

5%20%2813%29.jpg

Poliisi saapui luvatulla ajalla. Nainen ensin piti soittoa pilkkanaan ,mutta taloon astuttuaan tajusi ,että täällä ollaan tehty jotain karmeaa.

5%20%2814%29.jpg

Emily luki Jasonille vain iloisen lopun. Hän syleili pikkupoikaansa ,sillä se voisi olla hänen viimeisensä. Jason nukahti pian äitinsä lämpimään syliin.

5%20%2815%29.jpg

Poliisi etsi pihasta murhanäytteitä ja huomasi pihalle tuhkaa. Miehen pikkujämiäkin oli pihalla. Nainen siis puhui totta ,joten hän joutuu pidättämään tämän kyseisen naisen.

5%20%2816%29.jpg

Poliisi käveli kiiruhtaen sisälle , joten Emily laski poikansa lattialle. Jason heräsi heti. "Äiti miksi täällä on poliisi?" , kysyi tarkkasilmäinen Jason huomattuaan poliisin.  "Äiti menee paimentamaan pahiksia vankilaan. Äiti kyllä palaa." , lupasi Emily pojalleen.

5%20%2817%29.jpg

"Emily Loimusalo. Sinut on pidätetty murhasta. Kaikki mitä yrität sanoa ,niin oikeudessa sanotaan sinua vastaan." , poliisi lausahti. "Kyllä." , vastasi Emily hiljaisesti. Poliisi alkoi pistämään hänelle käsiraudat.

5%20%2818%29.jpg

"Hyvästi Veronala." , sanoi Emily nähtyään poliisiauton. Edward katseli ikkunasta surullisesti tapahtumaa.

5%20%2819%29.jpg

Ja niin poliisiauto kaarsi pois ikkunasta. Emily saa noin 15-20 vuotta vankeutta murhasta. Hän ei ole vankilassa kuolemaansa asti ,koska ilmiantoi itsensä. 

Emily katsoi itkien kotikyläänsä. Tätä kylää hän ei näkisi enään pitkästä aikaa.